JIZZAX VILOYATI REKREATSIYA MINTAQALARIDAN TURISTIK MAQSADDA FOYDALANISH - Sangirova, Mahfuza (Мир исследований, 2021)
Jizzax viloyatining tog’li va tekislik hududlaridagi rekreatsion imkoniyatlar va uning hududdagi turizmni rivojlantirishdagi o’rni.