MALAKA OSHIRISH JARAYONIDA TABIIY FANLARNI OʻQITISHDA STEAM TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA OʻQITISHNING OʻZIGA XOS INTERAKTIV IMKONIYATLARI - Kuychiyeva, Moʻjizaxon (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada malaka oshirish jarayonida tabiiy fanlarni oʻqitishda STEAM texnologiyalari asosida oʻqitishning oʻziga xos interaktiv imkoniyatlari yuzasidan fikrlar keltirilgan.