MATEMATIKA FANIDAN TARIXIY MATERIALLARDAN FOYDALANISH ASOSLARI HAQIDA - Djanizoqov, Ulug’bek (Журнал математики и информатики, 2024)
Maqolada umumta’lim maktablari oʻquvchilarida matematika faniga boʻlgan qiziqish va intilishlarini oshirish, zarur bilim va malakalarni egallash, hamda mavzu boʻyicha tushuncha va tavsiyalar berishda tarixiy materiallardan foydalanish koʻrsatib oʻtilgan.