BINO VА INSHOOTLАRNI KONSTRUKTIV LOYIHАLАSHDА QOʼLLАNILАDIGАN ZАMONАVIY KOMPYUTER DАSTURI HАQIDА. - Lutfullayev, Xayrulla (Журнал математики и информатики, 2024)
Bu maqolada bino va inshootlarni konstruktiv loyihalashda qoʼllaniladigan zamonaviy kompyuter dasturlari haqida fikr yuritiladi.