GLOBALLAShUV DAVRIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYaLAR TARAQQIYoTI - Mamatqulova, Umida (Журнал математики и информатики, 2021)
Respublikamizda uzluksiz ta’lim tizimini tubdan isloh qilish, ilm-fan, texnika va texnologiyalarning tezkor rivojlanishi ta’lim mazmuniga ham izchil ravishda o’zgartirishlar kiritish borasida ―ta’lim va tarbiya tizimining barcha bo’g’inlari faoliyatini bugungi zamon talablari asosida takomillashtirish ustuvor vazifa sifatida qaralmoqda.