MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANIB DARSLARNI DIDAKTIK QO’LLAB-QUVVATLASHNING RIVOJLANISH METODIKASI.: Ergashev Ulug’bek Erkinovich, Shodmonqulov Mirjalol Turon o’g’li. - Ergashev, Ulugbek (Журнал математики и информатики, 2021)
Ta’lim jarayonoda o’quvchilarga sifatli bilim berishda, berilgan mavzuni keng tushunarli to’liq yetkazib berishda multimedia texnologiyalaridan foydalanib yetkazib berish metodi yuqori bosqichli hisoblanadi. Bunda multimediyali prezintatsiyalardan, multimedia o’yinlari va musiqa, multipikatsiyalardan foydalanib dars mashg’ulotlarni tashkil etish.