TA’LIMDA INTELLEKTUAL O’QITISH TIZIMLARINI QO’LLASHNING AFZALLIKLARI: Ergashev Ulug‘bek Erkinovich. Atabekova Feruza. - Ergashev, Ulugbek (Журнал математики и информатики, 2022)
O’qitishda axborot texnologiyasining yangi yo’nalishlaridan biri- intellektual o’qitish tizimlarini qo’llash, axborot va kompyuter malaka madaniyatini shakllantirishning asosiy masalalari bir qator olimlarning izlanishlarida o’z aksini topgan