ELEKTRON O‘QUV ADABIYOTLARINI OLISHDA QR-KOD YORDAMIDA ELEKTRON RESURSLAR HAQIDAGI AXBOROTLARNI JOYLASHTIRISH TIZIMINI YARATISH - Saidova, Zahro (Журнал математики и информатики, 2022)
O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining 2019-yil 8-oktabrdagi “O‘zbekiston Respublikasi oliy ta’lim tizimini 2030-yilgacha rivojlantirish konsepsiyasini tasdiqdash to‘g‘risida”gi farmonida ta’lim jarayonida elektron resurslar salmog‘ini bosqichma-bosqich oshirish, elektron o‘quv adabiyotlari yaratish, ularni mobil qurilmalarga yuklab olish maqsadida kutubxonalarda QR-kod yordamida elektron resurslar haqidagi axborotlarni joylashtirish tizimini yaratish vazifalari belgilab be- rilgan edi.