Maktab geometriya kurslarida muntazam ko‘pyoqlarni sirtlarini yasash usullari va yoyilmasi. - Xasanova, Shaxnoza (Журнал математики и информатики, 2022)
Maktab geometriya kurslarida geometrik shakllarni tasvirlay olishga o‘rgatish va tasvirlarni tasavvurda aks ettira olishga o‘rgatish. Muntazam ko‘pyoqlar haqida tushuncha hosil qilish. Kub orqali boshqa bir muntazam ko‘pyoqni kesmalar yordamida tasvirlay olishga o‘rgatish