PEDAGOGIKA OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TALABALARNING GEOMETRIK BILIMLARINI NAZORAT VA BAHOLASH - Abjalov, Bekzod (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada talabalarning bilim va malakalarini tekshirish ko’nikma va malakalari darajasini aniqlash, o’lchash va baholash jarayonini aniqlash usullari bayon etilgan