KICHIK TADBIRKORLIK SUB’ЕKTLARI BOSHQARUVINI AVTOMATLASHTIRISH JARAYONLARI: U.E.Ergashev - Ergashev, Ulugbek (Журнал математики и информатики, 2021)
Maqolada kichik tadbirkorlik sub’ektlari faoliyatida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan samarali foydalanish yo‘llari bayon qilingan