ПЕДАГОГИК ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ НОМАТЕМАТИК ТАЪЛИМ ЙЎНАЛИШИ ТАЛАБАЛАРИГА ОЛИЙ МАТЕМАТИКА ФАНИНИ ЎҚИТИШДАГИ МУАММОЛАР - Pardayeva, Zamira (Журнал математики и информатики, 2023)
Педагогик олий таълим муассасаларининг номатематик таълим йўналиши талабалари учун математика фани бир қатор муаммоларни келтириб чиқаради. Мақолада ушбу муаммолар ва уларни ҳал этиш масалаларига илмий ёндошувлар ўрганилган