INTEGRAL TENGLAMALAR VA ULARNI YECHISH USULLARI - Xolmanova, Klara (Журнал математики и информатики, 2023)
Integral tenglamaning ta’rifi, ko’rinishi va uning turlari beriladi, shu bilan birga integral tenglamani yechish usullari ko’rib chiqiladi.