MAKTAB MATEMATIKASINI O`QITISHDA TARIXIYLIK PRINSIPLARIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Tursunov, Muzaffar; Xudayarova, Shaxruza (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada Maktab matematikasini o’qitishda tarixiylik prinsiplaridan foydalanish, matematikani rivojlantirish ahamiyati yoritilgan.