LEBEG INTEGRALI VA LEBEG INTEGRALINI HISOBLASHDA UNING XOSSALARIDAN FOYDALANISH METODLARI - Noriyeva, Aziza (Журнал математики и информатики, 2023)
Maqolada musbat Lebeg integrali va Lebeg integralini hisoblashda uning xossalaridan foydalanish usullari misollar orqali keltirilgan.