RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA TA’LIM - Egamov, Sulton (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada ta`lim jarayonida o`quvchilarning raqamliy texnologiyani rivojlantirish maqsadida foydalanish lozim vazifalari haqidagi kerakli ma`lumotlar keltirib o`tilgan. Maqolada raqamli texnologiya, virtual reallik, ta’limda raqamli texnologiyadan foydalanish, raqamli texnologiyani ta’lim tizimi vostilari ustunliklari haqida bayon etilgan.