MAKTAB AXBOROT DARSLARIDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISHNING MUHIMLIGI - To’rayeva, Chinora (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada interfaol usullardan foydalangan holda o‘qitishni tashkil etish jarayonida o‘qituvchi tomonidan qo‘yilgan vazifalar mazmuni o‘quvchi tafakkurini rivojlantirishning kuchli quroli hisoblanadi.Bugungi kunda bir qator rivojlangan mamlakatlarda asos bo‘ladigan usullar qo‘llanilmoqda. ta’lim jarayoni samaradorligini kafolatlaydigan zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish bo‘yicha katta tajribaga ega interfaol usullardir.U nomi ostida amalga oshirilayotgani ta’kidlanadi.