BOSHLANGʻICH TA’LIM JARAYONINI INNOVATSION YONDASHUV ASOSIDA TASHKIL ETISH TEXNOLOGIYALARI - Qosimova, Gavhar (Журнал математики и информатики, 2024)
Maqolada oʻqitishning zamonaviy metodlarini qoʻllash oʻqitish jarayonida yuqori samaradorlikka erishishga olib kelishi haqida va shu bilan birga ta’lim jarayonida qoʻllaniladigan metodlarning tasnifi haqida ma’lumot berilgan.