AXBOROT-TA’LIM MUHITIDA BOʻLAJAK MUHANDISLARNING AXBOROT-KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH - Anorboyevich, Sherzod (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada boʻlajak muhandislarning axborot-ta’lim muhiti orqali kasbiy kompetentligini shakllantirish, axborot-ta’lim muhitida elektron ta’lim resurslaridan foydalanishga asoslangan ta’limni shakllantirishning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan.