Qizitilish prostesida kuzatish masalasi - Kamolova, Aziza (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada bir jinsli cheksiz plastinka qizdirilishinin qaraymiz. Bunda issiqlik tarqalishini funksiya bilan aniqlaymiz. Berilganfunksiya uchun chegaraviy masala hosil bo’lib echimga ega bo’ladi