MAKTAB O‘QUVCHILARINING FAZOVIY TASAVVURINI RIVOJLANTIRISH HAQIDA. - Parmonov, Abilqosim; Fayzullayev, Sherzod; Azzamov, Sh (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada maktab o’quvchilarida yaxshi shakllangan fazoviy tasavvurning yetarli bo’lmasligi sabablari va uni hal qilishda nimalarga ahamiyat qaratish haqida fikr yuritilgan.