BERNULI VA PUSSON TAQSIMOTLARI - Mamatov, Jasur; Bayzaqov , Maxmud; Rahimova , Shaxnoza (Журнал математики и информатики, 2021)
Ehtimollar nazariyasining asosiy tushinchalaridan biri “tajriba” va tajriba natijasida kuzatilishi mumkin bo`lgan hodisa tushinchalaridir.