Funksiyalarni interpolyasiyalashning umumiy masalasi Lagranj interpolyasion formulasining matematik talqini: Funksiyalarni interpolyasiyalashning umumiy masalasi Lagranj interpolyasion formulasining matematik talqini - Жумабоев, Сарвар (Журнал математики и информатики, 2022)
Funksiyalarni interpolyasiyalashning umumiy masalasi Lagranj interpolyasion formulasining matematik talqini ko'rsatib berilgan