Nuqtalarning geometrik o`rinlarini topishga doir masalalar va ularni bosqichlab yechish - Qahhorov, Muhruddin; Oltinbekova, Munira (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada geometrik o’rinlarni topishga doir masalalar va ularni bosqichlab yechish usullari bo’yicha tavsiya berilgan.