FUNKSIYALARNI TEKSHIRISHDAGI XATOLAR. - Isayev, Nurbek; Toshmurotova, Nishonoy (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu tezisda funksiyalarni tekshirishda yo`l qo`yiladigan xatolarni topishga urg`u berilgan. Funksiyalarni tekshirishdagi xatolarni topish orqali o`quvchilarning mantiqiy fikrlashini rivojlantirishga alohida e`tibor berilgan.