TASODIFIY FUNKSIYALARNI BERNSHTEYN TIPIDAGI CHIZIQLI MUSBAT OPERATORLAR BILAN YAQINLASHTIRISH HAQIDA - Nazirov, Javohirbek (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu ish Lp , p>1, fazo metrikasida uzluksiz tasodifiy funksiyalar sinfini chiziqli musbat operatorlar bilan yaqinlashtirish xatoligining asimptotik ma’noda eng yaxshi baholarini topishga bag’ishlangan.