CHIZIQLI ALGEBRA VA ANALITIK GEOMETRIYANING TANLANMA MASALALARI - Noriyeva, Aziza; Umarova, Shahzoda; Ergasheva, Diyora (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada chiziqli algebra va analitik geometriyaning qiziqarli tanlanma masalalari va ularning yechimlari keltirilgan bo‘lib, bunday masalalarni yechish jarayonida talabalarning avvalambor, fanga qiziqishlari ortishlari, egallagan bilimlarini bir-biriga bog‘lay olishlari hamda boshqa shu kabi masalalarni yechish uchun yetarli ko‘nikma va malakalarga ega bo‘lishlari ko‘zda tutilgan.