MAKTAB INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH - Abdug'aniyev, Begzod (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maktab informatika va axborot texnologiyalari fanini o'qitishda jahonga ko'ra eng yaxshi va samarali deya tan olingan interfaol metodlar va texnologiya haqida so'z yuritilgan