DASTURLASH TILLARI FANIDA PREDMETLARARO ALOQADORLIK– ХARAKTERLI MASALARDAN FOYDALANISHNING AYRIM IMKONIYATLARI HAQIDA - Botirov, D (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqolada dasturlash tillari fanini boshqa fanlar bilan o‘zaro integratsiyalshgan holda o‘qitishning afzaliklari haqida so‘z yuritiladi