KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O‘QUVCHILARDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH KO‘NIKMALARINI TARBIYALASHNING MAZMUNI - Toyirova, Dilrabo (Журнал математики и информатики, 2023)
Ushbu maqola kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarda raqamli savodxonlik ko‘nikmalarini shakllantirish mazmuni va usullari,media savodxonlik, vizual savodxonlik, texnologiya vositalari bilan tanishtirish masalalarini o‘z ichiga oladi.