ALYUMINIY VA UNING QOTISHMALARIDAGI OKSIDLI PLYONKALARNING HIMOYAVIY XUSUSIYATLARINI OSHIRISH - Isomiddinov, Javohirmirzo (Журнал естественных наук, 2021)
Ushbu maqolada alyuminiy va uning qotishmalaridagi oksidli plyonkalar himoyaviy xususiyati, ularning zichligi, yorug’likka chidamlilik xususiyatini berish uchun ayrim noorganik tuzlar eritmalarining ta’siri haqida qisqacha yoritilgan.