Фанни компетенциявий ёндошув асосида ўқитишнинг ўқувчи ёш психологик хусусиятларига боғлиқ жиҳатлари - Haydarova, Surayyo (Журнал естественных наук, 2021)
Аннотация: Мақолада таълим жараёнида ўқувчиларнинг психологик хусусиятларини инобатга олиш, фанга бўлган мотифини ошириш усуллари, илмий ҳамда инновацион ёндошувлар аҳамияти хусусида мулоҳаза юритилади.