AN’ANAVIY DARS SHAKLLARINI PEDAGOGIK VA AXBOROT TA’LIM TEXNOLOGIYALAROI BILAN UYG’UNLASHTIRISH - Yu.E. Ikromova; A.F. Bahronova (Журнал естественных наук, 2021)
Hozirgi fan texnika yutuqlari hayotimizning barcha jabhalariga kirib ulgurdi, desak mubolag’a bo’lmaydi. Jumladan, ta’lim jarayoniga ham o’zining salmoqli ta’sirini ko’rsatmoqda. Ta’lim sohasida deyarli har daqiqa yuzaga kelayotgan yangiliklar, ilg’or pedagogik texnologiyalar bevosita, o’qitish jarayonining samaradorligi ortishiga xizmat qiladi.