ЎҚУВЧИЛАРДА КИМЁВИЙ ТУШУНЧАЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ЎҚИТУВЧИНИНГ ПЕДАГОГИК МАҲОРАТНИ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Шарипов Шавкат; Шарифов Гуломжон (Журнал естественных наук, 2021)
Ушбу мақолада асосан кимё фанини ўқитишда педагогик ўқитувчини педагогик махоротга оид тажрибаларни қўллаш методларини назарий асослари келтирилган.