KIMYO FANINI INTERFAOL METODLAR ASOSIDA O’QITISH - K.X. Rashidova; D.Toshpo’latova; O’. Saydiyev (Журнал естественных наук, 2021)
Zamonaviy pedagogik texnologiyalar oʻquvchilar egallayotgan bilimlarni oʻzlari qidirib topishlariga, mustaqil oʻrganib, tahlil qilishlariga undaydi. Bunday usul oʻquvchilarda mustaqil fikrlash, ijodiy izlanishga, tashabbuskorlikni oshiradi.