КРЕДИТ МОДУЛ ТАЬЛИМ ТИЗИМИДА ТАЛАБАЛАРГА КИМЁВИЙ ТУШУНЧАЛАРНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА МУСТАҚИЛ ТАЬЛИМНИ ЎРНИ - Мурадова, Д.К.Мурадова; Ш.Р.Шарипов; Б.М.Абдурахмонов (Журнал естественных наук, 2021)
Ушбу мақолада асосан кимё фанини ўқитишда талабаларни мустақил фикирлашини ревожлантиришда мустақил таьлимни амалга ошириш усулларини назарий асослари келтирилган