ТУРКИСТОН ТИЗМАСИНИНГ ШИМОЛИЙ ЁН БАҒИРЛИКЛАР ФЛОРАСИДАГИ ASTRAGALUS L. ТУРКУМ ТУРЛАРИНИНГ ҚИЁСИЙ ТАҲЛИЛИ - Азимова Д. Э; Шарипова М.Х; Усмонқулов Қ.Ў. (Журнал естественных наук, 2021)
Дан сравнительный анализ вида Astragalus L. во флоре северных склонов Туркестанского хребта и типа ареала вида Astragalus L.