KIMYO DARSIDA GIBRIDLANISH MAVZUSINI O`QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Мурадова, Дилафруз; Anvarova Surayyo Baxtiyor qizi (Журнал естественных наук, 2021)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida kimyo darsida gibridlanish mavzusini o’qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanib o`rganilgan.