АТМОСФЕРА ҲАВОСИ ВА ТРАНСПОРТ ЧИҚИНДИ ГАЗЛАРИНИНГ МОНИТОРИНГИ УЧУН СЕЗГИР ТЕРМОКАТАЛИТИК СЕНСОРЛАРНИ АҲАМИЯТИ - Даминов Ғ.Н; Сидиқова Ҳ.Ғ (Журнал естественных наук, 2021)
Ушбу мақолада атмосфера ҳавоси ва транспорт чиқинди газларининг мониторинги учун сезгир термокаталитик сенсорларни аҳамияти, уларни яратиш усуллари, афзалликлри ва камчиликлари тўғрисида маълумотлар келтирилган