UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA AZOTLI ORGANIK BIRIKMALAR MAVZUSINI O’QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - K.X.Rashidova; S. Abdualiyeva; Sh. Rozimuratova; O. Akbarova (Журнал естественных наук, 2022)
Umumta’lim maktablarida azotli organik birikmalar mavzusini o’qitishda foydalanish mumkin bo’lgan zamonaviy pedagogik texnologiyalar, ularning dolzarbligi, ahamiyati va afzalliklari haqida tanishtirish.