ZOOLOGIYADAN LABORATORIYA VA MUSTAQIL ISH MASHG`ULOTLARINI TASHKIL ETISHDA TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Sanaeva Lola; Almamatov Jasur; Abduxaliqova SHoxista (Журнал естественных наук, 2022)
Zamonaviy pedagogik texnologiyalarni laboratoriya va mustaqil ish mashg`ulotlarini bajarishda qo`llash yuqori natija beradi. Nostandart testlar va va grafik organayzerlarning zoologiya laboratoriya darslarida qo`llash talabalarning gurux bo`lib ishlashlariga va mustaqil ishlarni samarali bajarishlariga imkon beradi