MIRZACHO‘L RAYONIDAGI YERLAR DEGRADASIYALASHUVINING GEOGRAFIK JIHATLARI. - S, Meliqo’ziyev; Abjalov Sh; Mo’minova L (Журнал естественных наук, 2023)
Mirzacho’l tabiiy geografik o’lkasining tabiiy sharoitidan kelib chiqib, o’lkaning yer fondi, foydalaniladigan va foydalanilmaydigan yerlari, yerning bonitet holati kabi hususiyatlari hududiy jihatdan tahlil qilingan.