HUNARMANDCHILIK – XALQ IJODINING BEBAHO MEROSI - Tilabova, Dildora (Физико-технологического образование, 2025)
Mazkur maqolada hunarmandchilik san’atining o‘zbek xalqining tarixiy-madaniy merosidagi o‘rni, uning turlari, hududiy xususiyatlari va zamonaviy rivojlanish yo‘nalishlari yoritilgan. Hunarmandchilikning jamiyatda tutgan roli, ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati va yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni haqida tahliliy fikrlar berilgan