ШАРҚ МУТАФАККИРЛАРИНИНГ МЕҲНАТ ТАРБИЯСИ ВА КАСБ-ҲУНАР ТЎҒРИСИДАГИ ҚАРАШЛАРИ - Umarov, Rahim; Berdibekov, Pardaqul (Физико-технологического образование, 2021)
Мақолада асосан шарқ мутафакирларидан Абу Наср Ал Фаробий, Умар Хайём, Саъдий Шерозий ва Абдураҳмон Жомийларнинг болага меҳнат тарбияси бериш ва уни касб-ҳунарга ўргатиш бўйича қарашлари тўғрисида қисқача фикр юритилади.