Mantiqiy tuzilish sxemalardan fizikadan eksperimental masalalarni yechish va laboratoriya ishlarini bajarishda foydalanish - Farmonov, Utkir; Doniyorov, Shermuhammad; Muminov, Ismoil (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqola orqali mualliflar bugungi kunning dolzarb masalalaridan bo‘lgan Fizika kursidan eksperimental masalalar , laboratoriya ishlari bajarishda Mantiqiy tuzilish sxemadan foydalanish yo‘llari va bir qatorda na’munalar ham kiltirgan.