ELEKTROTEXNIKA FANINI O’QITISH USULLARI - Ergashev, Jamshid; Qo’chqorov, Abulqosim (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada elektrotexnika fanlarini o’qitishda turli xil o’qitish usullaridan foydalanish masalalari ko’rib chiqilgan