UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA TASVIRIY SAN‘AT DARSLARINI O’QITISH USLUBI - Soliev, Jo’ramurod; Umirova, Nilufar; Egamova, Ozoda (Физико-технологического образование, 2022)
Maqola natyurmort janrida o’quvchilarning tushunchasini singdirish va ularning dunyoqarashini rivojlantirish masalalari haqida so’z yuritiladi. O’quvchilarga natyurmort ishlash mashg’ulotlari nazariy bilimlarga ega bo’lishi borasida amaliy maslahatlar beriladi.