ЎҚУВЧИЛАР ИЖОДКОРЛИК КЎНИКМАЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ИЛҒОР МЕҲНАТ УСУЛЛАРИ ВА МЕТОДЛАРИНИ ЎРНИ - Axmedova, gulchehra; O’zganboyeva, Gulshoda (Физико-технологического образование, 2021)
Mақолада ўқувчилар ижодкорлик кўникмаларини шакллантириш борасидаги илғор тажрибаларни ўрганиш ва оммалаштириш, тикувчилик технологияси йўналишида юқори самарадорликни таъминлашнинг энг муҳим йўналишлари ва меҳнат усулларининг ўрни ўрганилган