TALABALAR ILMIY DUNYOQARASHINI SHAKLLANTIRISHDA TRANSDISSIPLINARLIKNING O’RNI - Tugalov, Farxod (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada fanlar integratsiyasini amalgam oshiruvchi ommaviylashgan fanlararo bog’lanishga nisbatan umumiy hisoblanuvchi transdissiplinarlik tushunchasining mohiyati haqida so’z yuritiladi