FIZIKADAN KOMPITENSTIYAVIY FANLARARO SINFDAN TASHQARI ISHLAR TEXNOLOGIYASI VA OʻQITISH METODIKASI - Alqorov, Qodir; Ostonova , Zarifa (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada fizika fanini sinfdan tashqari interfaol holatda fanlararo bog’liqlik yaratib tashkil etish texnologiyasi va oʻqitish metodikasi haqida so’z boradi.